O nás > Podporují nás > Rok 2018

Rok 2018

Děkujeme v roce 2018

Státní správa

Jihočeský kraj; města a obce: Soběslav, Klenovice, Chřešťovice - Albrechtice nad Vltavou, Dačice, České Velenice, Ločenice, Jarošov nad Nežárkou, Jindřichův Hradec, Malšice, Milevsko, Tábor, Vimperk, Písek, Strakonice, Sezimovo Ústí, Týn nad Vltavou, Vodňany, Želeč u Tábora, MPSV projekt Podpora rodiny.

Finanční dary

Sbor dobrovolných hasičů Drahov, pí. Nocarová, děti ze ZŠ. E. Beneše v Soběslavi (výtěžek jarmarku), L. Rypáček a Spolek želečských ochotníků, E. Sochorová, J. Kantor a JK okna, Anglo Česká s.r.o., Cramo s.r.o., White Star Real Estate s.r.o., MUDr. H. Blažková, Šimečkovi Zbraslav, L. Žáková, P. Tůma - PURCO sro., I. Vinklářová, J. Juchelka, M. Porhansl, Chabrovi, A. Lipoldová, J. Pešinová

Všichni dárci, kteří nám poslali dárcovskou sms anebo část nákupu z Givt.cz, obyvatelé obce Lom - lomský jarmark a firemní dárci, které najdete zde

Všichni dárci malých a velkých kaček, seznam najdete zde

I MY klub - pravidelní dárci min. 50 Kč měsíčně

D. Lanžhotská, M. Nováková, L. Vaňásková, J. Plíšková, J. Valentová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremrová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl, Heřmanovi, Z. Vošta, M. Mácová, rodina Stráských, X. Slováková, M. Grigorovičová.

Nadace

Nadační fond AVAST, Nadace Člověk člověku, sbírka Pomozte dětem organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti, Nadační fond J&T,  Výbor dobré vůle O. Havlové, Nadace J&T,

Věcné dary, um a služby

Táborský festival vína za podporu a finanční dar na nový web. Telefon věnovala rodina Kalinovi-Chruňákovi, tisk materiálů Rudi a.s., IT servis V. Kovář, IT servis Net Tech L. Vašíček, JK Okna, hračky a pomůcky zaměstnanci White Star Real Estate, Jan Kroupa poradenství, Petr Freimann poradenství, Kristýna Bokajová a Meat Balls za poradenství, Jana Ledvinová za poradenství, pan Beníček a Penzion Blanko za víkendový pobyt "all inclusive" pro 8 rodin dětí s handicapem, JOBS.cz a LMC za bezplatnou inzerci.

DĚKUJEME všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti, pomáhají nám na akcích a vyrábějí pomůcky; všem pekařkám a kuchařkám, které pro nás pečou a vaří na naše akce: J. Knotková, J. Valentová, D. Jiříková, M. Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech materiálů; Českému centru fundraisingu za vedení a podporu; Davidovi Peltánovi za fotky a podporu, Janu Pirglovi za provázení a focení.

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!