O nás > Pusť kačku

Pusť kačku

Díky!

Dobročinný závod kaček  proplul 10. 6. 2018. Zdá se, že  jsme si to všichni skvěle užili!  Děkujeme, že vás přišlo mnoho a vyzávodili jste úžasných 173 t. kaček na pomoc dětem s handicapem. Plulo 1 875 malých kaček a 32 velkých. O 15 t. Kč jste vyzávodili více než v roce 2017 na pomoc dětem s handicapem.

Gratulujeme výhercům, čest a sláva "poraženým" :-). I když jste vyhráli všichni, kdo jste se rozhodli pomáhat s námi...  Seznam majitelů kaček najdete zde.

Ceny

V cíli odchytíme 60 malých kaček a ty vyhrají svým majitelům suprdupr ceny od štědrých dárců. Když nebudete na místě závodu, cenu Vám pošleme. Pokud na místě budete, stačí se prokázat svým jménem a emailovou adresou.

Vítězná listina je umístěna zde. Gratulujeme! Více na www.pustkacku.cz.

Vaše dary-startovné využijeme šetrně a s láskou na službu ranou péči - pomáhání přímo v rodinách dětí s postižením. Závod je veřejnou sbírkou, proto se můžete spolehnout, že vše bude využito tak, jak slibujeme.  5% darů bude použito na zajištění akce Pusť kačku, v souladu se zákonem o veřejných sbírkách.