O nás > Podporují nás > Rok 2018

Rok 2018

Děkujeme v roce 2018

Státní správa

Jihočeský kraj; města a obce: Soběslav, Klenovice, Chřešťovice - Albrechtice nad Vltavou, Dačice, České Velenice, Ločenice, Jarošov nad Nežárkou, Jindřichův Hradec, Malšice, Milevsko, Tábor, Vimperk, Písek, Strakonice, Sezimovo Ústí, Vodňany, Želeč u Tábora.

Finanční dary

Sbor dobrovolných hasičů Drahov, pí. Nocarová, děti ze ZŠ. E. Beneše v Soběslavi (výtěžek jarmarku)

Všichni dárci, kteří nám poslali dárcovskou sms anebo část nákupu z Givt.cz, obyvatelé obce Lom - lomský jarmark a firemní dárci, které najdete zde

Všichni dárci malých a velkých kaček, seznam najdete zde

I MY klub - pravidelní dárci min. 50 Kč měsíčně

D. Lanžhotská, M. Nováková, L. Vaňásková, J. Plíšková, J. Lesslerová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremrová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl, Heřmanovi, Z. Vošta, M. Mácová, rodina Stráských, X. Slováková, M. Grigorovičová.

Nadace

Člověk člověku, sbírka Pomozte dětem organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti, Nadační fond J&T, Nadační fond AVAST, Výbor dobré vůle O. Havlové,

Věcné dary, um a služby

Telefon věnovala rodina Kalinovi-Chruňákovi, tisk materiálů Rudi a.s., IT servis V. Kovář, IT servis Net Tech L. Vašíček, JK Okna, hračky a pomůcky zaměstnanci White Star Real Estate, Jan Kroupa poradenství, Petr Freimann poradenství, Kristýna Bokajová a Meat Balls za poradenství, Jana Ledvinová a Jan Kroupa za poradenství.

DĚKUJEME všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti, pomáhají nám na akcích a vyrábějí pomůcky; všem pekařkám a kuchařkám, které pro nás pečou a vaří na naše akce, Petrovi Menčíkovi za návrhy plakátů a pomoc s grafikou; panu Michalovi Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek, Vladimírovi Talířovi za správu IT, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech materiálů; Českému centru fundraisingu za vedení a podporu; Davidovi Peltánovi za krásné fotografie z našich akcí; Soběslavské chase mladé za pomoc při propagaci plakátů, Josefovi Rypáčkovi za focení.

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!