O nás > Podporují nás > Rok 2018

Rok 2018

Děkujeme v roce 2018

Státní správa

Jihočeský kraj; města a obce: Soběslav, Klenovice, Chřešťovice - Albrechtice nad Vltavou, Dačice, České Velenice, Ločenice, Jarošov nad Nežárkou, Malšice, Milevsko, Tábor, Vimperk, Vodňany, Želeč u Tábora.

Finanční dary

Sbor dobrovolných hasičů Drahov, pí. Nocarová, Festival vína - J. Blafka část výtěžku představení s J. Duškem, děti ze ZŠ. E. Beneše v Soběslavi (výtěžek jarmarku)

Všichni dárci, kteří nám poslali dárcovskou sms anebo část nákupu z Givt.cz, obyvatelé obce Lom - lomský jarmark a firemní dárci, které najdete zde

I MY klub - pravidelní dárci min. 50 Kč měsíčně

D. Lanžhotská, M. Nováková, L. Vaňásková, J. Plíšková, J. Lesslerová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremrová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl, Heřmanovi, Z. Vošta, M. Mácová, rodina Stráských, X. Slováková, M. Grigorovičová.

Nadace

Člověk člověku, sbírka Pomozte dětem organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti, Nadační fond J&T, Nadační fond AVAST, .

Věcné dary, um a služby

Telefon věnovala rodina Kalinovi-Chruňákovi, tisk materiálů Rudi a.s., IT servis V. Kovář, IT servis Net Tech L. Vašíček, JK Okna, hračky a pomůcky zaměstnanci White Star Real Estate, Jan Kroupa poradenství, Petr Freimann poradenství, Marek Dziuba Friends Factory - loga Pusť kačku, video Pomůžete s autem a poradenství, Míša Závodná a Meat Balls za poradenství, Jana Ledvinová a Jan Kroupa za poradenství.

DĚKUJEME všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti, pomáhají nám na akcích a vyrábějí pomůcky; všem pekařkám a kuchařkám, které pro nás pečou a vaří na naše akce, Petrovi Menčíkovi za návrhy plakátů a pomoc s grafikou; panu Michalovi Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek, Vladimírovi Talířovi za správu IT, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech materiálů; Českému centru fundraisingu za vedení a podporu; Davidovi Peltánovi za krásné fotografie z našich akcí; Soběslavské chase mladé za pomoc při propagaci plakátů, Josefovi Rypáčkovi za focení.

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!