O nás > Podporují nás > Rok 2017

Rok 2017

Děkujeme v roce 2017

Státní správa

Jihočeský kraj; města a obce: Č. Budějovice, Dačice, Jindřichův Hradec, Klenovice, Ločenice, Malenice, Malšice, Milevsko, Mnichov, Planá n. Lužnicí, Roudná, Řípec, Soběslav, Strakonice, Sviny, Sepekov, Tábor, Týn n. Vltavou, Velenice, Želeč.

Finanční dary

Eva Sochorová, Česká lékárna holding s.r.o. - Dr. Max,White Star Real Estate sro, žáci a kolektiv 2. ZŠ Grünwaldova ČB, P. Török M&M Reality, Želečský ochotnický spolek, Šimečkovi, MUDr. Hana Blažková, Luboš Rypáček, manželé Lanžhotští, Martin Janoušek, rodina Druneckých, Miloš Janoušek, JK Okna - Vinobraní Houserovka, a všichni majitelé kaček! ze závodu Pusť kačku.cz . Všichni dárci, kteří nám poslali dárcovskou sms anebo část nákupu z Givt.cz.

I MY klub - pravidelní dárci min. 50 Kč měsíčně

D. Lanžhotská, M. Nováková, L. Vaňásková, J. Plíšková, J. Lesslerová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremerová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl, Heřmanovi, Z. Vošta, M. Mácová, rodina Stráských, X. Slováková, M. Grigorovičová.

Nadace

Člověk člověku, sbírka Pomozte dětem organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti, Nadační fond J&T, Nadační fond AVAST, ČSOB - Pomáhá regionům, Globus - Pro lepší svět, Nadace ČEZ - Pomáhej pohybem, Konto Bariéry, Nadace Petry a Petra Petrlíkových, Tesco - Vy rozhodujete, my pomáháme.

Věcné dary, um a služby

Telefon věnovala rodina Kalinovi-Chruňákovi, tisk materiálů Rudi a.s., IT servis V. Kovář, IT servis Vašíček, JK Okna plachta I MY, hračky a pomůcky zaměstnanci White Star Real Estate, Jan Kroupa poradenství, Petr Freimann poradenství, Marek Dziuba Friends Factory - loga Pusť kačku, video Pomůžete s autem a poradenství, Míša Závodná Meat Balls za poradenství, Jana Ledvinová za poradenství.

DĚKUJEME všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti, pomáhají nám na akcích a vyrábějí pomůcky; všem pekařkám a kuchařkám, které pro nás pečou a vaří na naše akce, Petrovi Menčíkovi za návrhy plakátů a pomoc s grafikou; panu Michalovi Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek, Vladimírovi Talířovi za správu IT, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech materiálů; Českému centru fundraisingu za vedení a podporu; Davidovi Peltánovi za krásné fotografie z našich akcí; Soběslavské chase mladé za pomoc při propagaci plakátů.

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!