O nás > Podporují nás > Rok 2016

Rok 2016

Děkujeme v roce 2016

Státní správa

Ministerstvo práce a sociálních věcí - dotační program Rodina a podpora práv dětí; Jihočeský kraj;  Města a obce: Dačice, Drahov, Jindřichův Hradec, Nová Homole, Malonty, Planá nad Lužnicí, Přečín, Soběslav, Tábor, Týn nad Vltavou, Trhové Sviny

Finanční dary

White Star Real Estate s.r.o., P. Török, Autoservis Jindra, Manželé Pavlů, Kalinovi, Šárka Hacklová, Martin Janoušek Grafiko Print, Vsevolod Krotovič, Renata Šrubařová, Eva Sochorová, Jiřina Fukasová, Helena Skoupá, Hana Blažková, Jiří Juchelka, Šimečkovi, Chabrovi, Drahovští dobrovolní hasiči, obec Lom - výtěžek jarmarku, JK Okna - Jiří Kantor, Petr a Zuzana Dvořákovi, Jan Horký, Kalinovi, manželé Šimůnkovi, Radka Valentová.

I MY klub - pravidelní dárci min. 50 Kč měsíčně

D. Lanžhotská, M. Nováková, L. Vaňásková, Mgr. P. Eybert, J. Plíšková, J. Lesslerová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremerová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl, Heřmanovi, Z. Vošta, M. Mácová, rodina Stráských, X. Slováková.

Nadace

Člověk člověku, Tříkrálová sbírka, Nadace rozvoje občanské společnosti Grantu z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fnno.cz a www.eeagrants.cz, Etela o.p.s., sbírka Pomozte dětem organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti

Dvouletý projekt "Raná péče pro více jihočeských rodin" podpořila Nadace rozvoje občanské společnosti z prostředků VELUX Foundations.

Věcné dary, um a služby

P. Slukovi za dar v podobě školení řidičů, J. Kalinovi za jeho knihu o Dakaru Dlouhá křivolaká cesta, Zahradnickému centru U Nežárky - Ivaně a Kristýně Hrubých za dar a pomoc s květinovými výrobami s rodiči, Kristýně Hrubé za vedení kreativních dílen s rodiči, výrobě malovaných postav, Nikole Procházkové za kreslené tašky, purco.cz za věnované hračky do půjčovny, zaměstnancům White Star Real Estate s.r.o. za darované hračky a kreativní pomůcky, Petr Kříž daroval med.

Poděkování za napečené dobroty na naše akce patří: Radce Podlahové, Soně Boháčové, Daně Jiříkové, Jitce Knotkové, Janě Lesslerové, Martině Mácové, Radce Přenosilové, Katce Křiklánové, Milušce Arltové, paní Hrádkové, Mácové a Dvořákové a všem z I MY.

L. Vaňáskové za háčkované čepičky, M. Grigorovičové za pletené ponožky, Adéle Vaňáskové za háčkované hračky.

Poděkování patří i všem, kteří nám pomáhali s akcemi Pusť kačku, Hračkofest, Tancovačka, Zkusme to spolu a s uvedením divadelních představení.

DĚKUJEME za celoroční pomoc: všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti, pomáhají nám na akcích a vyrábějí pomůcky; Vladimírovi Talířovi za správu IT, Petrovi Menčíkovi za návrhy plakátů a pomoc s grafikou; panu Michalovi Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech materiálů; Českému centru fundraisingu za vedení a podporu; Davidovi Peltánovi za krásné fotografie z našich akcí; Soběslavské chase mladé za pomoc při propagaci.

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!