O nás > Podporují nás > Rok 2014

Rok 2014

Děkujeme v roce 2014

Státní správa

MPSV; Jihočeský kraj;  města a obce - Bechyně, České Budějovice, Deštná, Horní Pěna, Loučovice, Malonty, Netolice, Nová Homole, Přečín, Sezimovo Ústí, Soběslav, Strakonice, Tábor, Velešín, Vodňany, Želeč u Tábora

Finanční dary

V. Krotovič, Montáže suchých staveb Koktavý Petr, manželé Skalovi, manželé Heřmanovi, Tomáš Růžička, Skalovi, Š. Hacklová, A. Kadavý, manželé Šimečkovi, manželé Dvořákovi, JK-OKNA.CZ Jiří Kantor, manželé Mrázkovi, manželé Chabrovi, H. Skoupá, manželé Heřmanovi, MUDr. H. Blažková, obec Drahov.

GE Money Bank a.s., Nadační fond České pojišťovny, Nadace Pomozme dětem lépe žít, Nadační fond Andrey Hlaváčkové, Nadace Člověk člověku, Nadační fond Weil&Gotshall, AIG/Lincoln, Výbor dobré vůle O. Havlové.

Věcné dary

Hračky Purco.cz věnovalo 6 krásných dřevěných hraček do naší půjčovny a mnoho dárců podpořilo svými výrobky naše akce.

Poděkování dále patří: všem dobrovolníkům, kteří pomáhají s péčí o děti a vyrábějí pro ně pomůcky; Petrovi Menčíkovi za návrhy plakátů a pomoc s grafikou; panu Michalovi Mojžíšovi - machina.cz za tvorbu, správu a hosting našich webových stránek a stránek www.gpkachnicky.cz, Římskokatolické farnosti Soběslav za organizaci Tříkrálové sbírky, Reklamnímu studiu Rudi a.s. za bezplatný tisk všech letáků, všem, kteří nám věnovali vlnu a další materiál na pomůcky a výrobky, Davidovi Peltánovi za krásné fotografie z našich akcí; Soběslavské chase mladé za pomoc při propagaci našich akcí; Ivě Lýskové za balík vlny, bavlnek a korálků.

I MY klub - všem členům I MY klubu, kteří pravidelně spolu s námi pomáhají pravidelnou podporou: D. Lanžhotská, M. Nováková, Lenka Vaňásková, Mgr. P. Eybert, J. Plíšková, J. Lesslerová, B. Žáková, K. Csirková, P. Šenová, R. Valentová, L. Jordáková, J. Svobodová, E. Čunátová, A. Fremerová, L. Kopřivová, K. Dvořák, A. Demská, V. a S. Pavlů, I. Fesslová, M. Kalinová, M. Porthansl.

GP kachničky: všem, kteří si koupili malou kachničku. Seznam všech jmen najdete na www.gpkachnicky.cz  a jmenovitě majitelům kachen velkých: LD Střechy, Elektro Miloš Janoušek Želeč, Sagato s.r.o., Pavel Šlechta VysMont, Penzion Kovářov, MUDr. H. Blažková, MUDr. M. Toms, Zahradnické služby Kaše, Anglo Česká s.r.o., Pavel Vrkoč, Pohoda Air. Děkujeme všem partnerům benefičního závodu Grand Prix kachničky a především Hřišti BezBot a manželům Verboon za jejich organizaci a sponzorování!

Děkujeme, že s I MY pomáháte I VY!