O nás > Připravujeme

Připravujeme

ROK 2017

Setkání rodin v Hřišti BezBot v Č.B.  16. září

Sejdeme se v Český  Budějovicích v Hřišti BezBot od 9 - 12 hodin.  Pokud se chystáte přijet, prosíme o nahlášení na rana.pece@imy-sdruzeni.cz, abychom zajistili dostatečný počet dobrovolníků na hlídání dětí. Bližší informace a pozvánku obdržíte e-mailem.

Hrdý Budžes 17. říjen

V úterý 17. října od 19 hodin v Divadle Oskara Nedbala v Táboře se můžete těšit na excelentní Báru Hrzánovou s kolegy v legendárním představení Ireny Douskové Hrdý Budžes. Výtěžek této charitativní akce pomůže zajistit chod naší organizace.

Podzimní pobyt 20. - 22. říjen

Pro rodiny dětí s postižením proběhne v penzionu v Putimi. Přihlásit se můžete na rana.pece@imy-sdruzeni.cz.

Dveře otevřené! 6. listopad

Přijďte se podívat od 10 - 17 hodin na zajímavé hračky a pomůcky, které pomáhají nejenom dětem s postižením. Přijďte se dozvědět něco nového. Jste vítáni sami i s dětmi v prostorách I MY.

Tancovačka čarodějná 25. listopad

Dobročinná tancovačka s  hrami, tancem, povídáním a sdílením. Tentokrát ve stylu čarodějů (dobrodějů? :-)) a čarodějek. Sejdeme se v Želči u Tábora (zřejmě) od 15 - 21 hodin.

Vánoční setkání rodin 2. prosinec

Sejdeme se v Soběslavi v prostorách Základní a mateřské školy Rolničky od 14 - 17 hodin. Pohádku nám přijedou zahrát naše patronky, herečky - Iveta Dušková a Petra  Bílková. Vyrobíme společně vánoční dekorace. Upřímně se těšíme a věříme, že i pro rodiny to bude velmi příjemné odpoledne. Pokud se chystáte přijet, prosíme o nahlášení na rana.pece@imy-sdruzeni.cz. Bližší informace a pozvánku obdržíte e-mailem.

Vánoční jarmark 9. prosinec

Můžete si zde nakoupit výrobky našich šikovných dobrovolníků  a vyjádřit nám tak podporu. Trh se koná na soběslavském náměstí 10. prosince od 8.30 do 12 hodin, jeho pořadatelem je Diakonie ČCE - Středisko Rolnička a  I MY můžete navštívit u našeho stánku.