O nás > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

JAK ZPRACOVÁVÁME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE?

Pečlivě je střežíme a jsme v souladu s právními předpisy České republiky i tzv. GDPR.

JAK VNÍMÁME v GDPR?

Chápe GDPR jako příležitost dát všem klientům a příznivcům na vědomí, že si vážíme našeho partnerství a ctíme nejenom zásady slušného chování, ale jsme velmi obezřetní a citliví při nakládání s jejich osobními údaji. Jako příležitost ukázat, jak se k takovýmto datům chováme a jakým způsobem s nimi nakládáme.

Jako možnost ujistit se vzájemně, že spolu chceme nadále zůstat v kontaktu a  novou příležitost pro ty, které zprávy od nás již nezajímají anebo jim nejsou k užitku.

Je to jako velký úklid :-) - důsledně projít před začátkem platnosti nové směrnice naši databázi klientů, dárců, příznivců a ujistit se, že zprávy posíláme opravdu jen těm, kteří o ně stojí.

Neradi bychom byli “nevyžádanou” poštou, obtěžujícím elementem mezi ostatní poštou.

Kdo jsme?

I MY je nezisková organizace zapsána do obchodního rejstříku vedeného u Krajského soudu v Českých Budějovicích, v oddíle O, vložce 318., IČO: 70812187,  zastoupená ředitelkou Klárou Csirkovou, se sídlem tř. Dr. Edvarda Beneše 286/5 v Soběslavi. Všichni v I MY i spolupracovníci, dobrovolníci jsou vázáni mlčenlivostí a postupují v souladu se zákonem. Kdykoliv se můžete se svými dotazy, anebo potřebou se odhlásit z odebírání newsletterů a zpráv od nás, obrátit na adresu projekty@imy-sdruzeni.cz, Kláru Csirkovou. Jsme tzv. Správci vašich osobních údajů.

Co vám slibujeme?

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

• budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,

• plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,

• umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Podrobně si můžete více o vašich datech u nás uschovaných přečíst zde. Jakékoliv informace rádi zodpovíme - tel. 775 162 898, projekty@imy-sdruzeni.cz.