O nás > Aktuality

Tancovačka čarodějná

Tancovačka čarodějná dobrodějná se povedla a užili jsme si ji (doufáme :-) všichni) . Výtěžek 19t. korun nám pomůže jezdit pomáhat přímo do rodin dětí s postižením... Upřímný dík vám všem!!! Téměř 70 lidí se zapojilo to toho, aby Tancovačka mohla být taková, jaká byla :-) ... a téměř stovka návštěvníků :-) ... Velmi si toho vážíme, že jste s námi! Fotky a poděkování v článku.

Děkujeme všem za přízeň a pomoc. Jmenovitě náš upřímný dík si zaslouží: za výtečně kouzelné moderování: Danek Šimek a Richard Dračka, za zachycení magických okamžiků Josef Rypáček a David Peltán ( fotky ještě dodáme :-)), za skvělou muziku a dar v podobě zajištění zvuku - kapela Mex Wave.

Dobrovolníkům za pomoc s organizací: Aneta Hrušková * Lenča Bělohlavová * Lenka Maťhová * Nikola Procházková * Milu Arltová * Barča Arltová * Milča Nováková * Dagmar Lanžhotská * Karolína Jiříková * Hanka Jiříková * Gabriela Zemanová * Jana Lesslerová * Martina Mácová * Dana Jiříková * Anička Dolejšová * Dobrovolnickému centru Diakonie ČCE středisko Rolnička a Klub dobrovolníků při Městské knihovně v Soběslavi - Renata Štaubrová a Veronika Hrstková.

Za dražbu: Silvie Dračková * Veronika Absolonová * Kamila Jelínková * Monika Voráčková, Lída Dvořáková * Soňa Vlasson Boháčová.

Za upečené dobroty: Jana Lesslerová * Dana Jiříková * Soňa Vlasson Boháčová * Radka Podlahová * Martina Mácová * Lída Petráňová * Milča Nováková * Milu Arltová *

Za tombolu: EFKO cz sro * Dřevovýroba Vaněk * Alena Čedíková * Vodafone * Pavel Plát s rodinou * Kateřina Růžičková * Graneo s.r.o. * Želečským dětem, Ludmila Zbytovská * Jitka Svobodová * Pizzerie U Nádraží Soběslav * Dana Jiříková * paní Mácová * Řeznictví - uzenářství JPB Tábor Jaroslav Plocha * Jana Lesslerová * Milča Nováková * Milu Arltová* Bowling Sojčák * Marie Opatková * Blanka Bílková * Bendová Lenka * Zahrádkářské centrum u Nežárky * Jaroslav Cicvárek * a všichni z I MY.

Za výzdobu a organizaci: Radek Žák za nakreslená kouzla * za zapůjčení sálu obec Želeč, za pomoc s občerstvením: Restaurace Na Staré - p. Pražma, za pomoc s občerstvením a organizací Klub Na Kovárně Bezděčín a pan Čížek.

Fotky najdete zde.