O nás > Aktuality

Týden rané péče a Dveře otevřené

Služba raná péče, pro děti se znevýhodněním a jejich rodiny, v České republice pomáhá již 25 let! V rámci informační celostátní kampaně Týden rané péče budeme mít v pondělí 6. listopadu po celý den DVEŘE OTEVŘENÉ pro malé i velké. Přijďte si prohlédnout, vyzkoušet, dozvědět se... Budeme se na Vás těšit. Více info v článku.

Během dopoledne přivítáme třídy ze základní školy Komenského ze Soběslavi, ale kdokoliv by se rád přišel podívat na nepřeberné množství zajímavých hraček, interaktivních pomůcek, knížek, poradit se či jen prohlédl prostory, bude vítán od 10 do 17 hodin. Najdete nás v Soběslavi, v 1. patře budovy České pošty. Více info případně vedoucí rané péče A. Fremrová, tel. 775 703 340.

K celostátní kampaní Týden rané péče se naše organizace připojuje pravidelně již několik let. Rádi bychom, společně se Společností pro ranou péči a dalšími organizacemi, tématickými akcemi veřejnost informovaly o rané péči - terénní bezplatné službě. Je důležité dostat potřebné kontakty co nejdříve, aby rodiče mohli pomoc využít v co nejranějším věku dítěte, kdy je stimulace co nejpřínosnější a kdy je zároveň podpora pro rodiče co nejpotřebnější.

Tiskovou zprávu ke kampani najdete zde.

Více o Týdnu rané péče, akcích a zapojených organizacích se dozvíte zde.