O nás > Aktuality

Víkend, patřící jen sourozencům!

3 poradkyně I MY, psycholožka a 3 dobrovolníci intenzivně podporovaly 13 sourozenců dětí s hadicapem od 21. - 23. dubna 2017 na Ranči Apollo v krásné přírodě. Sourozenci to nemají vždy jednoduché, rodiče v náročné situaci se jim nemohou vždy věnovat tak, jak by chtěli a proto jsme upřímně rádi, že Nadace člověk člověku nám pomáhá již 3 rokem tyto potřebné pobyty organizovat a dětem dopřát.

Cílem pobytu bylo maximálně se věnovat jednotlivým dětem, dopřát jim pozornost, možnost bezpečného sdílení a navázání nových vztahů s dětmi, které rozumím jejich pocitům - věříme, že se nám to, podle reakcí dětí i rodičů společně povedlo.

Počasí vyšlo krásné, děti si užívaly projížďky na koních, vybíjenou, deskovky, povídání s psycholožkou Jitkou a spousty legrace a zábavy.

Děkujeme za pomoc dobrovolníkům a praktikantkám: A. Hruškové, J. Rypáčkovi, L. Michalčíkové a A. Štefanové.

Za finanční pomoc děkujeme Nadaci Člověk člověku. A za přívětivé zázemí a projížďky na koních B. Kouhoutové, majitelce Ranče Apollo.

Zpětné vazby od rodičů:

Pobyt se Aničce moc líbil, je stále plná dojmů :-) . Všem Vám ještě jednou děkujeme!

Vítek přijel opět nadšený, takže pobyt se určitě vydařil!

Petino byl nadšený, mluví o tom, že by jel znovu.... večer volal svému kmotrovi, ať mu připraví koně a uzdu.