O nás > Aktuality

Malá paralympiáda Zkusme to spolu

V sobotu 8. 4. 2017 si na 50 dětí a dospěláků na soběslavské náměstí prošli 7 stanovišť ( např. bubnování, trasu se slepeckou holí, znakovanou ...) a stali se tak VÍTĚZI! Každý dostal svou medaili za odvahu a odhodlání a věříme, že poznání světa lidí s postižením bude pro všechny alespoň drobným přínosem. Děkujeme za společný zážitek!

Díky patří dobrovolníkům za pomoc u stanovišť Lenče Bělohlavové, Jirkovi Chlaňovi, Nikče Čadové, Anetce Hruškové. Pepovi Rypáčkovi za focení, Janě Lesslerové a Daně Jiříkové za pomoc u prodejního stánku. Janě i za napečenou výbornou "hlavičku", Daně za linecká krásná vajíčka, Jitce Knotkové za výborné a krásně nazdobené perníky, Zahradnickému centru U Nežárky za darované květináčky s osením, Lee Stiborové za vedení bubnovací dílničky, městu Soběslav za finanční příspěvek na organizaci a Diakonii ČCE Středisku Rolnička za možnost být součástí jimi zorganizovaného jarmarku.

Budeme se těšit zase za rok na společné setkání!