O nás > Aktuality

HRAČKOfest je za námi :-(

V neděli jste si mohli spolu s námi v průběhu 12 hodin zahrát některou ze 150 deskových her. Sešlo se mnoho herních náruživců (chvílemi už nebyly volné stoly k hraní), především dětí, ale ani o studenty a dospěláky nebyla nouze. Díky pomoci společnosti REX hry a spolku DVEŘE bylo her dostatek a vybírat jste mohli mezi postřehovými hrami, strategiemi, párty hrami i hrami logickými.

Výtěžek HRAČKOfestu nám pomůže pomáhat v rodinách dětí s postižení. Děkujeme všem, kteří jste přišli, kteří jste nám věnovali upečené dobroty i těm z vás, kteří jste pomáhali se zajištěním organizace.

Jmenovitě o občerstvení se postaraly: Lenka Stejskalová, Lída Petráňová, Dana Jiříková, Milča Nováková, Miluška Arltová, Soňa Boháčová, Jana Lesslerová, Barbora Žáková, Míša Hrubá, Petra Přenosilová, Pavla Šenová, Marie Opatová.

S organizací pomáhali: Arltová Barča a Miluška, Babůrková Kristýna, K. Bílá, Benediktová Andrea, Bierlová Tereza, Čadová Nikča, Jiříková Karolína, Kisby Tereza, Lesslerová Jana, Maťhová Lenka, Melenová Káťa, Mixová Pája, Nováková Milča, Procházková Nikča, Šenová Míša, Strychová Erika, Široká Míša, Žáková Františka a Žák Prokop. DĚKUJEME!

Za pomoc a podporu děkujeme především spolku DVEŘE z Pacova, KD Soběslav, Kulturne.com, Davidovi Peltánovi, Tomáši Hořickému, Petrovi Menčíkovi, Soběslavské chase mladé, Táborskému deníku, Michalovi Mojžíšovi a machina.cz za web a tiskárně RUDI za plakáty!

Fotky najdete tady, nějaké taky na www.hrackofest.cz a na facebooku tady.

Díky za pomoc a těšíme se na příští ročník v neděli 27. 1. 2018.