O nás > Projekty > Začít včas!

Začít včas!

Vzdělávání týmu

Vzdělávání a zdokonalování týmu a celé organizace je pro nás důležité, jsme proto upřímně rádi za podporu části jeho financování v rámci projektu Začít včas! grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. Více si přečtěte v článku.
4. - 5. čevna absolvovaly dvě poradkyně rané péče výborný dvoudenní seminář o přístupu k dětem s autismem a Son-rise Program®.

Son-rise program® je program domácího vzdělávání dětí a dospělých s autismem. Tento program je založen na faktu, že láska a hluboký respekt k člověku bude ten nejdůležitější faktor ovlivňující motivaci dítěte k učení. Od začátku stanovil Son-rise Program® lásku k dítěti a jeho akceptaci za smysluplnou součást každodenního učebního procesu.

Ředitelka I MY Mgr. P. Šenová se zase zúčastnila dvou důležitých seminářů pro dobré vedení organizace: 28.dubna  CONTROLLING V NNO A KONTROLA PROJEKTŮ a 28. května Projektové řízení a příprava projektů.

Další semináře a vzdělávání jsou v plánu na podzim.