O nás > IMY klub > Přihlašte se

Přihlašte se

Vyberte si svou formu podpory

Členem IMYklubu se může stát každý, kdo chce pravidelně finančně podporovat služby " rané péče", nabízené sdružením "IMY" rodinám malých dětí s postižením v jihočeském regionu. "Raná péče" pomáhá dětem s rozvojem dovedností v bezpečí vlastního domova. Poradci rané péče dojíždějí do rodin, provázejí rodiče nelehkým obdobím, snaží se usnadnit rodinám zapojení do běžného života. Pravidelný či jednorázový finanční příspěvek zasílejte na 217900341/0300, do zprávy pro příjemce uveďte vaše příjmení a jméno * Horní hranice podpory je neomezená. Pokud ji zvolíte, děkujeme Vám, zaškrtněte políčko Jiné.

Měsíční příspěvek ve výši 50 Kč

Měsíční příspěvek ve výši 100 Kč

Měsíční příspěvek ve výši 200 Kč

jiná částka

Děkujeme Vám, že jste se stal/a členem IMYklubu Po vyplnění přihlášky Vás budeme v co nejkratším čase kontaktovat. Pravidelný finanční příspěvek zasílejte jednorázově či zadáním příkazu ve Vaší bance na č.ú. 217900341/0300, do zprávy pro příjemce vepište svoje jméno.

Osobní údaje - prohlášení
Přijetím této přihlášky a zaplacením příspěvku se stávám členem IMYklubu . Členství mohu kdykoliv zrušit zasláním zprávy na klub@imy-sdruzeni.cz. Poskytnutím údajů souhlasím s tím, aby „I MY“ Společnost pro podporu lidí s postižením, ve smyslu § 4 písm.e) zákona č. 101/2000 Sb., zpracovávala osobní údaje za účelem jejich interního využití. „I MY“ se zavazuje, že údaje nebude poskytovat třetím stranám. Zároveň souhlasím se zasíláním informací, vztahujících se k IMYklubu a sdružení. Tento souhlas mohu kdykoliv odvolat.